Blikfang, 3D Design mm.

Udstillinger

Søger din virksomhed noget helt specielt til en helt speciel begivenhed? Brug vores biler til udstilling til forskellige typer lejligheder hvor en racerbil i fokus er ønsket.

Kontakt os

Special opbygninger til jeres næste udstilling

Messe

Søger din virksomhed noget helt specielt til en helt speciel begivenhed? Dream Concept tilbyder komplette løsninger til alle former for lejligheder. Her ses et eksempel hvor de specielle biler skulle have opmærksomheden, imens den funktionelle VIP truck fungerede som opholdssted til de integrerede racing simulatorer. Opgaven løst i samarbejde med Audi Sport.

I samarbejde med TAQ Design

3D Design

I disse eksempler ses to komplette designs udført for Red Bull og A/S Nortvig. Et færdigt design tager typisk mellem 3 og 5 hverdage. Kontakt os idag, og fortæl os nærmere omkring dine tanker og idéer.

​Leveret i samarbejde med TAQ Design

Unik designet Audi RS3 LMS TCR

UDSTILLINGER

Det er også muligt at bruge vores biler til udstilling til forskellige typer lejligheder hvor en racerbil i fokus er ønsket. Her ses et eksempel på udstilling af vores Audi RS3 LMS under et “raceday” arrangement. i løbet af dagen blev der også afviklet passagerture i bilen på en nærliggende øvebane.

Mulighederne er mange, og vi vil glæde os til at høre nærmere. Kontakt os idag, til en uforpligtende snak, vedrørende dine specifikke ønsker.

Unik designet Audi RS3 LMS TCR

Trackdays

Trackdays er en af Dream Concepts spidskompetencer. Vi afvikler årligt imellem 20 og 28 trackdays af forskellige karakter. Vi kan kombinere oplevelsen på en bane, med muligheden for at køre i egne biler inkl. professionel coach samtidig med at vores fuldblods racerbiler, kan levere oplevelser for jeres kunder.

​Her ses et billede fra det årlige “Vandel Event” i samarbejde med My Garage A/S, hvor Dream Concept netop er leverandør.